LegimusPRO

Vanaf 20.000 euro


In alles de overtreffende trap. Meestal groot, altijd praktisch en prachtig. Vaak ingericht is met High End apparatuur. En altijd een stuk voordeliger dan bij de keukenspeciaalzaak. Want Legimus is mean & lean: geen grote showroom, geen personeel, geen overheadkosten. 

Vaak vormt een LegimusPRO de basis van een woonkeuken. De centrale plek in huis. 

Bijvoorbeeld: een groot eiland met een barblad en krukken. Strakke deuren, greeploos of met een designgreep. Of landelijke deurtjes, voor een authentieke uitstraling. Mooie houten bestekindelingen. Een werkblad van composiet, van natuursteen of van bijvoorbeeld Corian. Eventueel gecombineerd met massief hout en RVS.  Maatwerkelementen, getekend door Legimus en gemaakt door vakmensen, maken de prachtige keuken af. 

De apparatuur in een LegimusPRO? Misschien een kookplaat van Bora, of een stoer fornuis van Viking of Mercury.  Een steamer en een pizzabakoven van Gaggenau, een koelkast en vriezer van misschien wel Sub-Zero. Voor uw gemak een quooker. En wat mooie losse apparaten op het werkblad, zoals een vintage Bugatti expressomachine. Er is immers plek genoeg!

Alles kan. Maar niks moet. Wilt u weten wat er mogelijk is bij u? Maak een vrijblijvende afspraak met Legimus. 


De overtreffende trap, voor beduidend minder...