#100!

"De 100e keuken, da's ook toevallig!" Rianne kijkt er van op. Zelf sta ik er ook even bij stil. Honderd keer overleggen, bedenken, tekenen, rekenen,  bestellen en plaatsen. Wat een klus is dat geweest, de afgelopen jaren. 

En het ìs er weer een, deze honderdste. Adri, de kok des huizes, leidt me rond. "Een joekel van een keuken, voorzien van alle toeters en bellen die het keukenleven veraangenamen.

Zoals daar zijn een wijnkoelkast, een koffiehoek, twee ovens, een zitje voor drie personen met uitzicht naar buiten en als eyecatcher een keukenmachine van Ankarsrum uit Zweden!"

Ankarsum: de ware krachtpatser voor de vér gevorderde hobbykok. En dat is Adri. "Koken is mijn passie, ik kan me er volledig in uitleven!" De keuken is precies geworden zoals hij het zich voor ogen had. "... En nog een extra'tje: alle Siemens apparaten kan hij met de app besturen."

Vanavond hebben Rianne en Adri ons uitgenodigd om te komen eten en zo de keuken feestelijk in te wijden. Ik heb zelf ook een duit in het zakje gedaan en het vrolijke stel vooraf een leuke cadeaubon 

 

 

 

"Een Ankarsrum met alles erop en eraan!"

gegeven van Kookwinkel Oldenhof,  gespecialiseerd in semi-professioneel keukengerei. Ter gelegenheid van  #100.

Adri ging daar bij Oldenhof direct richting de  keukenmachines. "Dat werd dus deze Ankarsrum. In het rood. Meteen een collectie hulpstukken erbij gekocht. Werd het toch nog een dure middag." knipoogt onze kok. En verder? "Een heerlijke, grote en sfeervolle keuken, met véél werkblad en véél opbergruimte."

Rianne ziet andere hoogtepuntjes: "Kijk eens hoe gezellig ook de koffiehoek in wat eerst een kast was, en ons zitje met uitzicht naar buiten!" Rianne is ook superblij met de keuken.  Maar nog meer met Adri, haar hobbykokende levensgezel.   

En het eten van deze feestelijke avond? Nou bekijk de foto's. Verrukkelijk gegeten en het was nog eens ook keigezellig! Rianne en Adri: bedankt!