NIMICH

Ik bel aan bij Niels en Michelle, ergens in 's Hertogenbosch. Ze hebben een twee-onder-een-kapper gekocht. Ze komen van een klein appartement. Een hele vooruitgang dus! 

Aannemer Peter is flink tekeer gegaan hier en heeft het huis drastisch verbeterd. Er was ook al lang niks meer aan gedaan. De keuken? Dat werd er een van Legimus. 

"We wilden alles glad uitgevoerd hebben, vanwege onze huisdieren. Wel zo hygiënisch!" Michele werkt in de Food, zij heeft er verstand van. De zwarte keuken met eiken-structuur staat op een gietvloer in betonlook kleur. Tamelijk strak dus, dit geheel.

"Dat idee van Ton voor de lage ramen was goed!" Niels schenkt een kop thee in. "Zoetje erin, chocolaatje erbij?" Lekker hoor. 

"Dat idee van Ton voor de lage ramen was goed!"

De ramen aan de straatzijde zijn lager dan het werkblad. Voor Ton h.o.d.n. Legimus vormde dat geen belemmering: "Want alles kan, behalve als het niet kan!"

"Ton heeft het blad en de kasten doorgetrokken voor het raam en de vensterbank en de achterkant bekleed met naturel hout. En nu zetten we daar bijvoorbeeld potten met kruiden neer. Lekker hoor!"

Michele en Niels zijn er blij mee. Van, en in hun keuken gaan ze nog heel lang plezier hebben.