PIYVO

Aan de rand van een natuurgebied in Brabant hebben Pieter en Yvonne een prachtige schuurwoning op maat laten bouwen. In alle richtingen kijk je naar buiten, over de velden heen.

De realisatie heeft ruim twee jaar geduurd. En tijdens de laatste weken, ergens rond juni 2021, was Legimus aan de beurt. Maar liefst vier ruimtes moesten ingericht worden, drie vrachtwagens vol:

Een grote leefkeuken, een bijpassende bijkeuken met wasmachine & droger voor Yvonne, op de eerste verdieping een kantoorinrichting waar Pieter kan werken en  twee inloopkasten-wanden direct naast het slaapvertrek.

Alle onderdelen, kleuren, grepen en detaillering zijn op elkaar afgestemd. Waardoor het één geheel vormt. Samen met de overige meubels, materialen en kleuren in dit mooie huis. De hele styling kwam voor rekening van Yvonne. "Het is werkelijk prachtig geworden..." stamel ik, als ik een slokje van de hete koffie neem. 

"Alles in huis is op elkaar afgestemd!"

Yvonne serveert met een big smile een appelflap: "Wat ook grappig is, wie hier binnenkomt denkt dat het allemaal op maat gemaakt is, maar niet dus. Voordat er nog maar een schop de grond in ging heeft Ton met ons alles besproken, ontwerpen en bouwtekeningen gemaakt en ook alle installatietekeningen in elkaar gestoken."

Dat scheelde tijdens de bouw een hoop gedoe, fouten en tussentijdse veranderingen.

Terwijl ik een goeie hap van mijn appelflap neem, maakt Pieter (technisch-commerciële achtergrond) het verhaal af: "Bijvoorbeeld de binnenmuren zijn dus waar nodig òm de kasten gebouwd. Zodat we alles met standaardkasten konden inrichten."

Bijkomend voordeel: dat scheelde ook in de portemonnee een slok op een borrel!"